Alfreds rum

Har inte riktigt haft någon lust, tid eller ork till att blogga på ett tag. Ska försöka ändra på det. Just nu så håller vi på att göra iordning ett rum till Alfred. Min man har reglat upp väggar och gipsat. så snart hoppas vi på att kunna få upp tapeterna. Har köpt tapeter som är vit och jlusblå randiga. Tror det kommer bli super fint :)

innan såg det ut såhär:




Lite pyssel

För ett tag sedan köpte jag en bricka i trä som jag tänkte att jag skulle måla vit och sedan klä med tapet eller presentpapper. Jag hittade ett jätte fint lite romantiskt presentpapper på ica som jag valde att använda mig av. Nu tänkte jag visa er resultatet. Vi hade även en konservburk hemma som jag även klädde in i samma presentpapper. Tänkte använda den till att förvara pennor i.

I fredags bestämde jag mig dessutom för att klä om stolarna i köket då de hade ett jätteslitet tyg. På Ikea köpte vi ett tyg för länge sedan som vi tänkt använda till stolarna, men det har bara inte blivit av att vi har gjort något av det. Men nu är det gjort och resultatet är jag mycket nöjd över :)
Före:

Efter:




Före:


Efter:

Nya skor

Har haft med mig foppatofflor att fara runt i på jobbet, men märkte snabbt att det inte kommer hålla i längden. Får så ont i ryggen. Därför bestämde jag mig för att åka iväg och köpa ett par nya skor som endast skall användas på jobbet. Åkte iväg till team sportia och provade lite skor och jag fastnade för ett par som jag därmed köpte. Det fick bli ett par Reebook easytone, de var jätte sköna och ett plus med dem är att de ska hjälpa till med att öka energiförbrukningen samt att forma ben och rumpmuskulaturen. Visst låter det bra ;)


Bild: Team sportia

Finlandsresan del 4

Sista kvällen i Finland så gjorde vi ostfondue. Det var första gången som jag ätit det och det var såå gott :) Det kommer jag försöka göra fler gånger, men inte allt för ofta, det är ju ändå ganska mycket fett!









Alfred sov middag i min famn innan vi begav oss mot båten och hemmåt. Det är verkligen så gosigt när han sover i famnen, speciellt nu när han är så stor :)




Här sen ni några av de sakerna som vi köpte/fick ifrån finland. De fina hyllorna (en kopia av sebra hyllorna) köpte vi på halpa halli. Så istället för att betala över 1000kr för dem så fick vi dem för ca. 16 Euro! De är tänkta till att stå i Alfreds rum när det blir färdigt. Solbrillorna och jogging dressen till Alfred är också köpta där, brillerna gick på ynka 2,9 Euro, så där tyckte jag absolut att jag gjorde ett kap ;)

Den fina briobilen fick Alfred av min mans morbror och hans fru (de med det nybyggda huset) och jag fick en examenspresent ett badlakan och pengar som fick gå till att köpa en ny lite nytt vardagsporslin. Köpte två koppar och två assietter av Iitalas Teema i färgen turkos, så nu vet ni vad vi har börjat samla på :) Till min stora förvåning fick jag utav den andra morbrorn och hans fru fyra mat tallrikar i samma serie :)









Första dagen på jobbet gick bra, fick liten introduktion på vad de sysslar med på avdelningen. Sen fick jag ett ett passerkort samt skåp till att förvara värdesaker och mina kläder i. Kändes så konstigt, på ett positivt sätt, när hon klistrade på mitt namn på skåpet :) Ska försöka ta en bild på min jobboutfit i morgon ;)

RSS 2.0