Klart

Nu är det klart och beställt, soffan kommer om 6-8 veckor. Känns ändå skönt att man kommer att få en soffa, en skön soffa. Längtar tills jag kan ligga i soffan och mysa på kvällarna. Jag ville ha en ljus soffa och min man ville ha en mörk soffa, men som många gånger väger min röst tyngst :) Jag menar hur snyggt är det att ha ljusa pastelliga färger med blommor mm till en mörk soffa.. nej, det är förstås mycket finare i en ljus soffa, så jag är nöjd!

soffa..

har så svårt att bestämma mig. Hade i tankarna redan köpt de underbara sofforna från mio, men så har jag eller jag skall säga vi tänkt om, man vill ha en skön soffa som man bara vill kunna slappna av i men samtidigt få plats med flera i. Älskar verkligen de sofforna som jag ville ha förut, provsatt dem i helgen och de var underbart sköna och fina, men tyvärr inte så mycket sittplats. Sedan runt hörnet såg vi denna soffa...

Sit down- från mio. Den var skön, fin färg, passar till de pastelliga färger som jag älskar. Den är modern... vilket jag oftast inte föredrar, vi gillar det gamla. Men det lutar ändå att det blir denna. Jag tror nog att vi kan få det fint, får heltenkelt blanda gammalt med nytt.

I köket

En inspirationsbild som jag använde mig utav när jag valde färgen på luckorna till köket. En så kallad amasonblå färg, tycker om den massor, frågan är bara vad man skall ha för tapet...  Med luckornas färg kan man lätt få en känsla av kallhet, därför vill jag ha en varm tapet, eller ja en varm färg i allafall. Har funderat mycket, skulle vilja ha en rosarutig tapet, men vet inte riktigt om den skulle passa. Man kanske bara borde våga ta denna underbara tapet och sätta upp den och vara nöjd.

Visst är färgen underbar :)


Den underbart rosa tapeten från sandberg.

Vi var även till ikea i helgen som var och köpte diskho och en kran som skall vara i köket vi valde dessa...


Målar

Nu när jag är ledig så har jag satt igång med att måla i köket. Så nu är ena sidan av köket färdigmålat, tänkte att jag skall köra igång med andra sidan i morgon om det hinns med, har nämligen tänkt att åka och kolla på tapet till köket, köpa en ny diskho mm. Vi får helt enkelt se vad vi kommer hem med.

Det jobbiga med renovering är att allt tar sån tid, oftast har man inte den tiden som man skulle vilja ha, men visst känns det skönt när allt är klart, då är man nöjd och tycker att det är värt all möda och besvär.

RSS 2.0