vardagsrummet ser ut såhär

Tänkte att jag ska passa på att lägga in lite bilder på hur det ser ut just nu i vårat vardagsrum. Jag är inte den bästa fotografen men ni ser på ett ungefär hur det ser ut, allt är såklart mycket finare i verkligheten :)






lycklig

Idag kom min mans snälla farbror och hjälpte oss upp med tapeterna, gick så snabbt och smidigt då han är målare och jobbar med detta dagligen. Det blev så fint :) känner mig verkligen jätteglad. självklart kunde vi inte hålla oss, vi bar in soffan och lite andra möbler in i vardagsrummet och det blev då ännu finare. Tänkte att jag lägger in lite bilder på det någon annan dag, är så trött nu efter allt bärande på möbler.

tapetsering

Då var det dags till helgen, eller jag kanske inte ska lova något, men vi har i allafall tänkt att vi ska börja sätta upp tapeter. När dem sedan är uppe kan vi ta in soffan i vardagsrummet :) som jag längtar.

Förra helgen åkte vi dessutom till ikea och köpte lite förvaringslådor och hyllor som vi satt upp i hallen. Alla lådorna är inte fyllda än, men det blir de nog inom kort, så mycket saker som vi har :) Bilderna är inte dem bästa men ni ser i allafall hur det blev.




RSS 2.0