Världens goaste!

Jag har världens goaste unge! Älskar honom till tusen och ibland blir man bara så glad igenom hela kroppen när man tittar på honom :)


Alfred sover i sin säng på nätterna, men kommer ofta in till oss mitt i natten och då lyfter vi upp honom och han får sova hos oss resten av natten. På morgonen när någon av oss går upp ställer han sig upp i sängen, sträcker ut armarna och säger: Kon, kon (kom). Han vill då att man lyfter upp honom för att tillsammans gå ner till nedervåningen.
Han spanar alltid in mig när jag står framför spegeln och sminkar mig, det betyder även att han kommer att härma det som jag gör. Han tar min rouge borste och börjar sminka sig med den, men inte i ansiktet, utan i håret. Detta leder till att jag har en pojke med lite röd/brun färgat hår på sina ställen. En annan sak han tycker om är att prova Pappas glasögen.




En annan sak han har börjat med är att så fort vi ska gå ut vill han ha med sig filten som vi brukar ha i vagnen. Den drar han med sig till dörren. När vi väl är ute ställer han sig vid vagnen och säger "Den" (pekar på vagnen), sen sträcker upp armarna och sägen "kon". Han vill helt enkelt att vi tar en promenad i vagnen, vilket är det enda stället som jag får honom att sova middag i.


Här är Alfred påväg till minigrisarna som grannen har på baksidan

Han kikar på dem genom staketet och säger "vov". Misstänker starkt att han tror det är hundar och inga grisar.

26+5

Tänk va tiden går fort.. Dagarna och veckorna bara rusar förbi och man mins inte vad man gjort i helgen som varit. Tanken på att en ny liten krabat ska anlända om tre månader börjar kännas mer verklig, speciellt nu när svägerskan fått sitt andra barn. De fick en pojke i fredags som jag hoppas att vi kommer kunna få snosa lite på snart :) tycker det är så roligt att Alfred fått en pojkkusin!
Än så länge har jag ökat 5 kg i vikt. Så jag tror inte att jag kommer gå upp så mycket som 25 kg denna gång, vilket känns skönt. Märker skillnad i att jag denna gång inte har kontinuerlig halsbränna samt att jag inte har någon hormonsträng på magen. Halsbrännan kan komma på kvällen eller om jag är stessad eller sitter och pressar ihop magen. Måste faktiskt säga att jag mår toppen just nu :)


RSS 2.0