Linas matkasse

Denna vecka provar vi Linas matkasse (barnkassen). Idag blev det kycklingstroganof med ris och broccoli vilket smakade smaskens :) kändes lyxigt att få matvarorna direkt till dörren och att inte behöva fundera på vad man ska laga för mat denna vecka.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/954549/images/2012/pic_509044d3e087c322f1482c76.jpg" class="image">


Sova?

Kan inte somna! Finns för mycket tankar som flyger runt i mitt huvud. Hur ser min framtid ut? Vart ska jag ta vägen efter mammaledigheten? Ska jag gå tillbaka till dialysen, där jag troligtvis inte får stanna kvar eller ska jag söka ett annat vikariat? Jag vill ju så gärna ha ett arbete i Karlskoga. Speciellt eftersom min man jobbar i Örebro. Blir så jobbigt för barnen om båda ska pendla till Örebro! Hade vi inte bott i ett renoveringsobjekt hade jag kunnat tänka mig att flytta till Örebro, men det finns lixom inte på kartan just nu.

Nåja framtiden får väl utvisa sin väg. Önskar bara att man visste hur den såg ut.


Bullbak

Idag drog vi igång morgonen med lite bakande. Bullar fick det bli! Alfred ville glatt hjälpa till och det roligaste var att pensla bullarna med ägg för att sedan strö på socker. Efter detta rensade jag ur barnens garderob för man glömmer ibland att de växer ur sina kläder, lite sorgligt är det faktiskt.
Nu är vi påväg in till örebro för lite shopping :) får se om vi får med något hem eller om vi bara strosar runt lite.


Fredag

Fredag idag! Skönt med helg så att alla är hemma :) har precis varit iväg till BVC med barnen. Väl hemma sov de i bilen så jag bar in dem och står här nu och lagar mat. Fiskpinnar och potatis får det bli. Ikväll är jag ensam med barnen då mannen ska se den nya bond filmen på bio. Vad passar då bättre än att bjuda mamma hit på tacomys! Eftersom pappa ska på hockey blir blir båda ensamma så då passar vi på att sed bara vi, och barnen! :)


RSS 2.0