Fullt upp

Har inte riktigt haft orken till att blogga och inte tiden heller för det. Har haft praktik nu i två veckor och går in på den tredje och sista veckan i morgon och det har verkligen gått bra :) känner att jag verkligen utbildar mig till något som jag vill göra :) Alfred växer och blir stor och stark. Han började kunna sitta för en månad sen och i dag är han hela 6 månader gammal! det går så fort. Ska verkligen försöka bättra mig och blogga mer, men det är svårt då man efter en heldag med praktik kommer hem och vill mysa med familjen, plus att man måste laga mat, städa, tvätta, kratta löv och göra i ordning i trädgården nu på hösten. Vi håller på att riva den förfallna boden som vi har på gården och hoppas kunna riva klart denna nu under hösten. Efter att detta är gjort hoppas vi på att vi ska kunna börja renovera badrummet. Göra det både större och frächare, samt sätta in bastu och dusch. Nu har vi bara ett badkar, toalett och handfat. Ser framför mig hur fint det kommer bli, men det kommer ta tid och kommer att kosta mycket pengar. ( min man hävdar att det är han som ska göra allt detta, vet inte om man ska tro honom eller vad säger ni?) Måste försöka att ta mer bilder och lägga in i bloggen! För nu har det blivit en tråkblogg, men jag lovar, ska bättra mig!

Angående svampplockning

Det är några stycken som har frågat om vi lämnade kvar Alfred hemma när vi åkte iväg och plockade svamp. Självklart så gjorde vi inte det. Vi packade in honom i bilen och åkte iväg för att plocka svamp, men lämnade kvar babyvakten i bilen. Hade vi lämnat kvar honom hemma för att gå ut och plocka svamp hade vi varit väldigt olämpliga som föräldrar. Skulle aldrig få för mig något sådant, om det inte vore så att vi hade barnvakt. Ville bara klargöra detta för er som fortfarande undrar hur vi gjorde och tänkte när vi begav oss ut i skogarna.

Våran 4 års dag

Idag har jag och min man varit tillsammans i 4 år. Tänk va tiden går fort, och mycket har vi hunnit med under dessa år. Vi har gift oss, skaffat hus och två katter samt fått en underbar son! Det hade jag inte trott om någon frågat mig för 4 år sedan. Tror nog att vi är mer lyckliga nu än vi var då som nykära :) Livet är fullt av överraskningar..

Hemtentan

Äntligen har jag skrivit färdigt denna otroligt jobbiga tenta. Det tog längre tid än va jag hade trott, så det var tur att jag började med den i tid! Jag brukar annars vara i sista minuten när det gäller uppgifter. För en vecka sedan hade vi barnvälsignelse för våran lilla Alfred. Han fick många fina presenter. Har tänkt att jag ska lägga upp bilder på dessa, men Det har inte blivit att jag tagit några bilder än, så det får bli vid ett tillfälle då jag har tid. I morgon börjar en ny praktikperiod, ska bli roligt faktiskt :) det är ju ändå den Sista praktiken som vi gör innan vi blir färdiga syrror. Detta betyder att vi ska gå mer Självständigt nu, så lite nervös är man ju.

Pluggar

Har inte riktigt haft tiden till att blogga. Måste försöka ägna mig åt hemtentan som vi har att skriva på till på måndag, usch fy och blä säger jag bara. Men man får försöka se det positiva i det hela, det är näst sista tentan, sen är det praktik, 1 seminarium uppgift, läkemedelsberäknings tenta och C-uppsatsen kvar. Sen är jag färdig syrra :) Det känns ganska bra faktiskt även fast det är lite läskigt att man snart är klar. 15 Januari har vi våran examen... som jag längtar :) Så nu ska jag försöka lägga i en högre växel så jag blir färdig någon gång!

RSS 2.0