Svampplockning

Idag blev det en tur ut i skogen igen för att plocka svamp. Sist plockade vi vanliga gula kantareller, men idag blev det ett gäng med små söta trattkantareller. Det är verkligen roligt att plocka dessa. För har man hittat dem så ser man dem överallt :) visst är det härligt att få känna sig som en skogsmulle ibland?! Få friskt luft och känna att man gör något nyttigt samtidigt :)

Lycka

Jag och min man Alfred och jag En festfin Alfred Älskar min goding

svamp

Efter att jag kom hem från seminariet som vi hade på förmiddagen åt vi mat, Alfred somnade och vi begav oss ut i skogen för att plocka svamp. Innan vi åkte iväg packade vi med babyvakten, verkligen perfekt att ha med sig när han sover. Så vi hann åka iväg ut i skogen och plocka en halv matkasse med svamp, in i bilen och åka hem och där vaknade Alfred pigg, glad och utvilad, kunde inte fått en mer perfekt svampplockning :) Får se om vi beger oss ut något mer nästa vecka ut i skogen, jag älskar verkligen att plocka svamp, speciellt när man hittar svamp på en gång, men det bästa är ändå att äta den.. mums! Nu ska jag försöka att börja skriva på rapporten som ska vara inlämnad senast fredag, ska skriva om ett etiskt dilemma inom psykiatrin, har inte riktigt bestämt vad jag ska skriva om ännu.

Nytt på trappan

Var iväg och köpte lite växtligheter som jag nu satt ihop och ställt ute på trappan. Där står även en korg med nyplockade äpplen från våran trädgård. Det är verkligen härligt med egna äpplen även om man inte lyckas äta upp alla innan de ruttnar. Så kommer ni förbi vårat hus får ni gärna ta några äpplen :) Har förövrigt under dagen skrivit färdigt på seminarieuppgiften till seminariet som vi har i morgon. Hoppas på att jag har förstått uppgiften rätt och att det blir godkänt :) Tycker så synd om lilla Alfred som under de senaste dagarna är väldigt kinkig. Vet inte om det är tänder som är på g för han gillar att bita på fingrarna och är ledsen även om man håller i honom och det hör inte till vanligheten.

nya frisyren

Blev väldigt nöjd med den nya frisyren. känns alltid så skönt att få göra något nytt :) före efter, påväg till kalaset. Visst är han fin i sina kläder?!

Göteborg

I helgen drar vi ner till Göteborg då min mans svåger fyllt 30. Ska bli roligt att träffas igen :) Men innan vi åker så ska vi ner till stan och fika, sen ska jag klippa mig, hur den nya frisyren blir får ni se efter helgen. Tar en före och efter bild så får vi se om det blev bättre eller sämre :S lite nervös är man ju alltid då man ska få ny frilla.

Jultidningar

Då några av granntjejerna var här och sålde jultidningar så var vi ju tvungna att köpa, det blev denna bok: Känns som att det kan vara lite roligt att titta i :) Vill ju bli lite mer pysslig av mig och då gäller det ju att man har bra ideér. Sen köpte vi även en annan klassiker, nämligen dassboken.

Söndag

I morgon är det dax att åka iväg till praktiken igen, tänk vad helgerna går fort. I veckan hade vi besök av min mans mamma och pappa och lillasyster Hilda, fick en söt liten blomma av dem och alfred fick en tröja och ett par söta tofflor. Det är så trevligt när de kommer med lite fina saker ibland, dessutom fick vi lite bullar också... mums :) Jag har inte lagt in så mycket nya bilder nu på ett tag så här kommer några. Känns så krångligt när jag ska lägga ut bilder, för av någon konstig anledning så fungerar inte min blogg som den gjorde en gång i tiden. finns inte en ända ikon att klicka på när jag skriver mina inlägg, så det blir extrajobb när jag ska lägga in bilder. Vet inte vad jag ska göra för att det ska fungera som vanligt igen. Jag och Alfred Hilda En nybadad Alfred

Ledig dag

Idag tog jag ledigt från praktiken, var så skönt att vara ledig en dag mitt i veckan :) Dagen spenderade jag och Alfred genom att fika tillsammans med Hanna på stan, mycket trevligt! När vi var iväg hann min man klippa gräset och göra lite sånna saker som han annars inte hinner göra. I morgon beger jag mig till praktiken igen, men det är lite med en klump i magen jag gör det, inte för att jag inte trivs, för det gör jag, men jag har lite dåligt samvete för att jag lämnar min son hemma. Vill ju vara med honom så jag vet att han mår bra. Saknar honom jätte mycket när jag är iväg, men jag måste tänka positiv, bara denna terminen kvar sen är man färdig syrra. Känns verkligen så konstigt och det har verkligen gått så fort! Var inte länge sen man började tycker jag. Nej, snart ska jag gå upp och lägga mig måste ju tänka på att jag ska orka upp i morgon. Får dock lägga mig själv i våran stora säng, då min man är ute med arbetskamraterna ikväll och Alfred sover redan i sin säng.

Tisdag

I går åkte min man iväg och köpte ett nytt objektiv till kameran, blir verkligen stor skillnad på bilderna, vilket gör det ännu roligare att fota. Det har dock blivit lite dåligt med fotande nu på ett tag, så därför tänkte jag slänga in två bilder, en med gamla objektivet och en med det nya. Nu när min man är hemma med Alfred så får han ganska så ofta sitta i gåstolen och han stortrivs verkligen i den. När han sitter i den och man pratar med honom gör han inget annat än att le :) Älskar verkligen min lilla guldklimp så mycket! Med gamla objektivet Med nya objektivet

Fyndat tapet

Igår åkte vi iväg och fyndade en tapet som vi tänkte att vi skulle sätta upp någon gång i framtiden. Den kostade 99kr/ rullen, innan har kostat 495kr/ rullen. då kan man väl säga att man fyndat? Det är ju så otroligt dyrt med tapet. inte den bästa bilden, men hittade ingen annan,Så här ser sen ut: Alfred har varit lite svår att få i mat nu när jag inte varit hemma på dagarna, han vill inte riktigt äta från nappflaskan, känns så typiskt eftersom det har gått så bra innan. Men vi provade att ge honom banangröt som är från 4 månader och han fullkomligt älskar det :) Det känns ju bra att han får i sig något i alla fall och förhoppningsvis så kommer det gå bättre att äta från flaskan.

RSS 2.0