Allt går inte i samma takt som man önskar

Tänk att det ska ta sån tid med allt var renovering heter, har inte alls hunnit göra allt det som man önskar att man hade hunnit med att göra, för allt tar ju sån tid! Men vi håller modet uppe och fortsätter jobba på så att vi får klart vårat kök någon gång! Kan ju inte leva på micromat hur länge som helst. Känns så frustrerande att man inte kan plocka i ordning och ha det fint här hemma, man blir både stressad och irriterad när man inte trivs. Allt är ett enda stort kaos i vårat hus just nu när man tryckt in sakerna där de får plats tills dess att köket är färdig. I morgon börjar jag jobba igen efter 1,5 veckas semester, hade varit trevligt med lite längre semester så man hade hunnit bli färdig med köket, men det får istället bli min man som ensam får jobba på nu fram tills han börjar jobba på torsdag. Då kommer våran nya vardag att börja. Hoppas på att vi hinner få en andra bil tills dess.

Hip hip hurra!

Idag är det min mans födelsedag :) Då vi nu inte längre har något kök och ingen spis blir det till att fira denna dag hos min mor och far. Så i eftermiddag blir det tacosmys och självklart tårta på detta. Alfred kom tassandes in till oss vid 7:30 idag så då gick jag och hämtade lite presenter till H och så sjöng vi, Alfred log mest men jag sjöng i allafall.
Just nu är Alfred hos dagmamman och jag ska hämta honom om 10 minuter. I morgon ska han vara där själv till kl 14, hoppas bara att han kommer kunna sova middag där och äta ordentligt. Han kan ju vara lite kronglig i bland. Efter att jag hämtat Alfred så åker vi iväg och köper nya avloppsrör och vattenledningar som ska dras genom golv och väggar. Det blir nog även till att börja fräsa in elen och dra loss det gamla taket, det kanske till och med blir en sväng till tippen eftersom kärran behöver tömmas, då hela vårat gamla kök ligger där i.



Födelsedagsbarnet och Alfred. Från när vi var i parkenzoo

Inskolning och köksrivning

Detta är vad som pågår hemma hos oss denna vecka. Alfred skolas in hos dagmamman. Idag gick det bra. Det var Alfred och två andra barn som var där, sen var även dagmammans hund och två katter där. Jag tycker att alfred skötte sig bra, lite blyg till en början men så är det väl alltid när man är ny. H är iväg och besiktar bilen och våran släpkärra, när han kommer hem sen så är det bara att börja riva köket. Allt är nedplåckat i lådor och just nu vill jag inte ha besök för det ser ut som kriget hemma, speciellt nu när vi har hela det nya köket intryckt i ett av rummen. Det är nu som man frågar sig varför vi inte köpte ett större hus ;) Hoppas på att kunna riva köket, måla taket, dra elen och få upp gipsskivorna denna vecka. Dock vet vi att det inte alltid blir som man tänkt sig. Tur att vi har min mamma och pappa på så nära håll att vi kan åka dit och äta våran mat om det krisar sig :)
Nu ska jag gå och ta hand om lilla Feffen (Alfred) :)

Nytt kök

Nu har vi varit på ikea och beställt ett nytt kök. Så nu blir det till att packa ner alla köksgrejer i lådor och nästa vecka blir det att riva ut det gammla, måla tak, dra el och sätta gips på väggarna. Vi ska i allafall försöka vara duktiga, sen om det går som vi har planerat eller inte det vet man aldrig, men det återstår att se :)


Parken zoo

I Måndags var jag ledig så vi bestämde oss för att vi skulle hitta på något bara vi tre. Vi åkte till Eskilstuna och Parken zoo. Det var verkligen trevligt att få komma bort ett slag och få göra något tillsammans. Vi packade med mackor, festis, pankakor, vatten, lite kakor och riskakor. Kaffet glömde vi som vanligt hemma. Förstår inte varför vi gör det. Försöker alltid vara så nogranna, men ändå blir det fel. Nåja vi kom dit hade trevligt och Alfred tyckte också att det var roligt :)


















Gissa om han älskade att sitta i denhär bilen :)

Alfred är givmild. Han plockade upp alla kottar han fick syn på och gav till pojken som glatt tog emot alla kottar :)

Motorälskande son

Det märks tydligt att vi har en pojke. Han älskar att åka med på åkgräsklipparen hemma och när vi är hemma hos mamma och pappa vill han sitta på deras gräsklippare. De har även en fyrhjuling som han gärna åker med på. Direkt på morgonen vill han ut. När han kommer ut går han raka vägen till garaget, letar fram sina hörlurar och kommer med dem till oss, då vill han ha dem på. Sen går han till gräsklipparen och sätter sig där. Efter en stund när ingen kommit börjar han bli lite smågrinig då han vill att vi ska starta den så att han får åka.


här sitter nakenfisen med morfar på fyrhjulingen


Här sitter han redo på gräsklipparen

RSS 2.0