App

En ny app som jag gillar är denna som gör att man kan höra sig ett litet kollage av olika bilder som man tagit. Appen heter frametastic


Våran tjej

Våran tjej är en liten bestämd dam! Vill bara vara nära. Så fort man lägger ner henne så gråter hon och tar man inte upp henne gråter hon helt hysteriskt, men blir helt lugn så fort hon kommer till famnen. Känns då så svårt hur man ska få tid till Alfred. Kan ju fortfarande leka med honom, blir dock bara lite krångligare ;)

I morse när jag gav Alfred gröten så var Inez i vardagsrummet och så började hon gråta. Då säger Alfred: Inez ledsen, hämta. Varpå han tittar på mig med sina underbara ögon. Han börjar förstå mer och mer. Om jan är i närheten av henne närhon gråter går han fram till henne och klappar på huvet och säger: shhh shh shh... Och kramar och pussar henne. Ibland försöker han även ge henne nappen. Det är så mysigt att se hur jan försöker ta hand om henne :)


Bakat

Idag bakade Alfred och jag Kokostoppar och muffins efter att jag hämtade honom från dagmamman. Sen bjöd vi hit mormor och morfar så de fick smaka :) Hasse är iväg med jobbet på after work så jag är ensam hemma. Alfred ligger och sover, så jag passar på att mysa lite i soffan framför tv:n med Inez i min famn :)


Sovande barn


Promenad

Idag tog familjen sin första promenad tillsammans med den nya vagnen. Känner mig nöjd med den. Den är smidig och man känner verkligen inte att man har två barn i den. Nu väntar vi bara på våren så det blir lite varmare ute och att isen som kommit ska försvinna. Fast jag tycker samtidigt att det ska komma lite mer snö så att Alfred får åka mer pulka :)


Inez

Tänkte bjuda på lite bilder..

Här har hon äntligen kommit ut, måste säga att jag ser ut att vara en glad och fräch mamma :)



Första mötet med lillasyster




Hemma






Puss på dig lillasyster





Ensam hemma

Fin dag ute och jag sitter här inne. Och smaskar på en Cheesecake i min ensamhet när barnen sover och mannen är på jobbet. Detta betyder även att det är första dagen som jag är ensam med båda barnen en hel dag. Eftersom vi har en lugn och ganska så sovande bebis så går allt fint :) skulle däremot inte vara fel med lite sällskap. Om det finns någon som vill komma förbi nån dag så hör av er, vi tycker om att få besök :)


En vecka gammal

En vecka har gått sen våran lilla Inez kom till världen :) måste säga att livet här hemma har gått bättre än förväntat trotts att alla här hemma är förkylda och att både maken och Alfred haft lite feber.

Måste säga att jag känner mig redan smal, blir ju sån skillnad när magen försvinner, dock är den ju inte lika fast och fin men det brukar rätta till sig efter ett tag.

Med Alfred gick jag upp 25kg! Gick inte ner alla dessa innan jag blev gravid igen, hade då 4 kg kvar. Denna gång gick jag upp 13 kg, vilket känns alldeles lagom. När jag vägde mig i morse har jag redan gått ner 8 kg.
Nu vill jag att det ska bli lite mildare så jag kan få komma ut på lite promenader i friska luften.

Tänkte bjuda på en bild på magen nu en vecka efter förlossningen.


Sovande barn

Just nu sitter/ ligger vi i soffan med ett sovande barn var. Känns så mysigt att vi blivit en riktig liten familj med två fina barn :)


En flicka

Det var inga förvärkar, det var ju bebis som var på g. 15.31 kom hon då hade vi varit på förlossningen i 1,5 timmar. Hon är 48 cm lång och väger 3070 g. Sen är hon väldigt lik sin storebror :)


38+5

Tänk snart är det bara en vecka kvar tills bebisen beräknas komma! Det har gått så fort. I natt har sömnen inte varit den bästa, jag har vaknat flera gånger av förvärkar som sitter i ryggen. Har även känt av dem nu på morgonen.

Dagens mage ser ut såhär:


RSS 2.0