vagga till vår bebis

Just nu håller jag på att måla en vagga som jag fått utav min moster. Denna vagga har både jag och min lillebror legat i som små, men även mina kusiner. Vaggan håller på att målas i en vit färg och jag tror att resultatet kommer till att bli mycket bra. Hoppas bara på att bebisen kommer tycka om att sova i den sen.

Såhär ser vaggan ut. Visst är den fin. Nu kommer den till att bli ännu finare :) 



Efter att den blir målad så är ju tanken att den skall få plats i vårat sovrum, vilket den inte riktigt gör nu, då vi har för mycket grejer i sovrummet. Det som är jobbigt är att vi inte har några inbyggda garderober, vilket gör att vi istället har mycket av byråer och skåp i sovrummet. Vad jag har tänkt så är det som så att jag planerat till att flytta mycket av dessa förvaringsmöbler in i ett annat rum. Men innan detta kan göras måste vi göra oss av med saker som vi inte använder oss utav. Krångligt va? Tänk att det skall vara så svårt att få tummen ur att göra sig av med saker som inte kommer till användning.

till köket

Tycker verkligen att detta förkläde är så fint, rosa, det är min färg :)
kaffekoppen med tillhörande fat är sött, men ser ändå ut som att man skulle kunna använda mer som vardagligt porslin. Skulle även vilja ha muffinsformar i olika storlekar och färg, ser så fint ut, när man har gjort cupcakes i såndana fina formar.
Man hittar ofta saker som man vill ha, men det konstiga är att man aldrig unnar sig och köper sakerna, hur kommer det sig? Eller det kanske bara är jag som är sån.

bilderna kommer från: http://casualliving.se/




long time no se

Jag erkänner att jag inte är så bra på att uppdatera min blogg. Det har inte hänt så mycket på renoveringsfronten då vi numera har lagt ner pengar på barnsaker. Min man håller på att installera en centraldamsugare i huset, detta kommer bli så skönt, då vi kommer slippa att dra damsugaren upp och ned för trappan.

Vi har köpt ett ekparkettgolv som det är tänkt att vi ska lägga inne i köket, men som alltid stöter man på problem. Det är nämligen så att vi framför och bakom spisen har en marmorplatta som ligger på golvet, denna i sintur gör att det blir en nivåskillnad mellan golvet och denna platta. Vi måste alltså hitta på ett smidigt sätt att få golvet plant på innan vi kan lägga golvet. Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

RSS 2.0