Allt går inte i samma takt som man önskar

Tänk att det ska ta sån tid med allt var renovering heter, har inte alls hunnit göra allt det som man önskar att man hade hunnit med att göra, för allt tar ju sån tid! Men vi håller modet uppe och fortsätter jobba på så att vi får klart vårat kök någon gång! Kan ju inte leva på micromat hur länge som helst. Känns så frustrerande att man inte kan plocka i ordning och ha det fint här hemma, man blir både stressad och irriterad när man inte trivs. Allt är ett enda stort kaos i vårat hus just nu när man tryckt in sakerna där de får plats tills dess att köket är färdig. I morgon börjar jag jobba igen efter 1,5 veckas semester, hade varit trevligt med lite längre semester så man hade hunnit bli färdig med köket, men det får istället bli min man som ensam får jobba på nu fram tills han börjar jobba på torsdag. Då kommer våran nya vardag att börja. Hoppas på att vi hinner få en andra bil tills dess.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Känner igen det där med hur allt alltid ska ta så mycket längre tid än man tänkt sig.. Vi ska förhoppningsvis börja vår mini-renovering av köket nästa vecka.. hoppas det inte drar ut på tiden för mycket! Den här veckan satsar vi på vardagsrummet, men där handlar det bara om ommöblering:)

Ser fram emot att få se bilder på hur det blir sen:) KRAM

2011-08-29 @ 12:05:17
URL: http://attvaramammaochfru.blogg.se/
Postat av: Patricia, Wiljas mamma & bebis i magen.

Åh, men den har jag också använt! Tycker om Castings färger, dom blir så glansiga och fylliga även om det bara är toningar :) Kramar!

2011-09-20 @ 09:01:16
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0