Den perfekta hårknuten

Om man känner för att göra en snabb men ändå ganska fin frisyr så kan man göra denna hårknut/hårbulle väldigt enkelt. Det enda man behöver är en så kallad donut, två hårsnoddar och några hårnålar. Donuten har jag gjort själv av ett par slitna strumpor som jag klätt in i nylonstrumpa, men det går ju självklart att köpa en om man känner för att slänga ut lite pengar på en ;)

Man gör knuten genom att sätta upp håret i en hästsvans. Sen trär man på donuten, böjer huvudet lite framåt så att håret fördelar sig över hela donuten och fäster genom att trä över en snodd så det bildas en knut. Fäst sedan det hår som sticker ut kring knuten med hjälp av hårnålarna. Jätte enkelt!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa, Elin står det:) Vi pratade innan med Elsa om att vi skulle till kyrkan och titta på en bebis som heter Elin. Då började hon så klart genast prata om Inez. För Elins bebis heter ju Inez:)

Tänkte bara säga att vi kör barnvälsignelse för Oskar på söndag. Vi gör ingen stor grej av det utan de som kan får komma. Mamma och pappa kommer inte så vi kan fira hans välsignelse i efterhand i värmland när vi kommer nästa gång:)

2012-06-05 @ 20:34:07
URL: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0