Julkort

Blev inga julkort skickade i år heller. Vi är verkligen dåliga på detta med julkort. Tänker att man ska ta kort på barnen och framkalla och sen skicka iväg, men det blir lixom aldrig av. Tiden rinner iväg och man får inte alls lika mycker gjort som man hade velat. Tog lite kort på våra små tomtar idag och tänkte att eftersom vi inte skickat några kort så får det bli att lägga ut några av dem här ;)
 
Idag har vi varit till storfors och firat lite jul med svärföräldrarna och Hilda. Mina föräldrar fick också följa med, även om vi tänkt fira jul hos dem i morgon. Hilda och Alfred tyckte det var väldigt spännande när tomten kom. I år var han lite modigare och vågade till och med ge tomten en kram! När tomten gått sa han "Jag älskar julklappar". Det blir nog mycket prat om tomten i morgon ;) Hoppas att han inte blir alldeless för besviken att tomten inte kommer dyka upp i morgon.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så fina små tomtar! Här var Anders tomte och fastän han pratade finlandssvenska så hörde tjejerna direkt att det var han;) men den "riktiga" tomten var här på natten och la paketen under granen:)

2012-12-25 @ 22:23:52
URL: http://attvaramammaochfru.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0