Helgen som varit

Under lördagen har vi varit i Storfors. Alfred har fått leka med sina kusiner och sin faster, vilket han alltid tycker är kul! Ute i snön har de lekt, gjort snölyckta, snöänglar och jagat varann, åkt pulka och skottat snö. Alfred äter ju dessutom så mycket bättre när han får sällskap av andra barn vid matbordet. I går tillbringade vi förmiddagen hemma för att senare åka till Örebro för lite julshopping. Barnen trivdes bra tillsammans i vagnen. Alfred var så stolt över att få hålla om Inez när hon satt i hans knä. Han sa " mamma jag håller om Inez så hon inte ramlar ur" äkta syskonkärlek!

Idag har vi mest tagit det lugnt. Gick ut en stund på eftermiddagen, då somnade Inez i vagnen och Alfred i pulkan. Blev med andra ord inte att vi var ute så länge. Dessutom börjar det bli lite slaskigt nu när det är plusgrader. Alfred blev ganska fort blöt om vantarna. Hoppas på att det blir lite minus nu så att snön får ligga kvar till jul. Sen är det ju mycket trevligare med några minus så det slipper bli så blött!

När barnen hade somnat passade jag på att baka saffransskorpor. Tänkte att Alfreds dagmamma skulle få några i en burk som julgåva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0