Gravid bilder

Har tjatat på min man om han inte kan ta några bilder på magen. Han tycker nog att jag är lite jobbig när jag tjatar så, men känns som att det skulle vara roligt att ha. Det är väl även det att han inte känner att han kan ta bra bilder och att jag bara kommer till att bli besviken. Men så igår så sa han att vi provar väl så får vi se. Tänkte att ni skulle få se lite hur det blev. Bilderna är ju något avslöjande, så jag vill varna känsliga tittare ;)









Kommentarer
Postat av: Patricia Lindh

Åh! Vilka otroligt fina magbilder du har :) Jätte fint med de svartvita. Duktig man du har!



Det är just det.. Man känner sig som en idiot som ringer in och bara gnäller, men samtidigt är det ju MIN kropp och att inte kunna ha kontrollen över den själv gör en tokig, JAG kan inte bestämma nånting!



Och förstår inte hur dom kan vilja att man går över så pass länge och bara må dåligt psykiskt och oroa sig över allt och ingenting! TÄNK om nått skulle hända när hon är såhär stor och färdig? risken för navelsträngen runt halsen blir bara större och större! nä.. Blir GALEN! :(



Kram

2010-03-29 @ 13:21:37
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Guuu vilka fina bilder, myspys:) Hälsa Hasse att han e bäst!!

2010-03-29 @ 14:59:35
Postat av: Louise Larsson

Hej Elin! Vilka fina bilder! Hur går det med skolan nu under graviditeten? Vore kul att träffas nån dag. Får ta mig till Karlskoga nåe dag och se er.... Fast det får nog bli i sommar, har lite mkt nu innan examen. Kram kram och lycka till med bäbisen!

2010-03-31 @ 16:14:38
Postat av: Erika

Vilka fina bilder!

2010-04-02 @ 12:16:57
URL: http://dumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0