Att vara gravid

Kvällarna inleds med halsbränna innan man ska gå och lägga sig, den fortsätter sedan med jämna mellanrum att dyka upp under nattens gång, samarin blandas då mellan 1-4 ggr per natt, börjar tröttna lite på smaken. Något mer som man tycks få på natten är en full urinblåsa som måste tömmas, alltifrån 1-3 ggr per natt. Sen var det ju dethär med att finna en bra ställning för att kunna sova gott, finns denna? Varje gång man ska vända sig i sängen måste man använda en speciell teknik som man lyckats lära sig under graviditeten.

När morgonen äntligen kommer går man upp ur sängen, är hungrig och äter sin frukost, mann blir då proppmätt och någon kvart senare kommer halsbrännan igen. När man ska få på sig strumpor och skor måste man ta sats och verkligen vara bestämt för att man ska få på sig dessa innan man ger upp. Klämmer ihop magen vilket känns som att man krossar den stackars bebisen som finns där inne. man pustar ut en stund efter att man lyckats få på sig allt. tar sats och ställer sig upp.

Att ta sig i och ur bilen börjar också bli en aning krångligt. Då vi har en hög bil kan det vara svårt att böja in fötterna i bilen, märker att man inte är lika vig längre som man var för ett tag sen. att komma ur en vanlig bil är jobbigt, måste ta sats.

När det har gått en bit av dagen märker man att det blir svårare att ta sig frammåt, det går mycket långsammare, men är segare i starten och man känner av verken i ryggen, bena och under magen, men man märker även hur skorna börjar klämma då de plötsligt blivit för små?? nej det är fötterna som har växt. Tar av sig strumpor och skor och upptäcker att fotknölarna som man en gång hade nu är försvunna. Tittar sig i spegeln och upptäcker även här att man fått en läppförstoring som skett helt naturligt utan några prepparat.

Tar på sig dem kläderna som man tänkt ha för dagen och är nöjd. Några minuter senare märker man att man inte3 längre kan ha dessa då man har blöta fläckar på tröjan, hmmm.. jo det är precis vad ni tänker, brösten börjar läcka. som tur är har detta endast hänt då jag varit på hemmaplan och kunnat byta om, dags att skaffa inlägg till Bh:n kanske? svar: JA

Det sista är att när man kommit hem och tänker ta tag i disken gör man klart detta och inser att man inte orkar göra något mer än detta, kroppen är helt slut och man måste gå och vila. säger bara en sak, skönt att det inte är så långt kvar. Ungefär en månad till sen blir jag förhoppningsvis normal igen.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tänk att jag har glömt allt det där.. iof hade jag ingen halsbränna, men du slapp ju illamåendet i början så vi har fått en varsin grej;)



Hoppas det går bra här på slutet så att det inte blir för jobbigt!



Kram

2010-03-22 @ 13:50:53
URL: http://attvaramammaochfru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0