Müsli
Provade att göra egen müsli häromdagen. Blev något bränd, men inte så mycket att den inte gick att äta. Ska nog ha den inne under kortare tid nästa gång.
Såhär gjorde jag müslin:
1dl kokosflingor
1dl solrosfrön
1dl sesamfrön
1dl linfrön
1dl mandlar
1dl hasselnötter
4 dl rågflingor
russin
honung
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienserhäll ut i en långpanna ( gärna med bakplåtspapper under)
Ringla över honungen.

sätt in i ugnen i ca. 15 minuter ( håll koll så att det inte bräns vid).
Ta ut och blanda 1 eller två gånger under rostningen. Du kan även tillsätta mer honung om du vill.
När du tagit ut detta ur ugnen låter du det svalna och häller sedan i så mycket russin som du vill ha.
Häll upp detta i någon burk som du har hemma.

Såhär gjorde jag müslin:
1dl kokosflingor
1dl solrosfrön
1dl sesamfrön
1dl linfrön
1dl mandlar
1dl hasselnötter
4 dl rågflingor
russin
honung
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda alla torra ingredienserhäll ut i en långpanna ( gärna med bakplåtspapper under)
Ringla över honungen.

sätt in i ugnen i ca. 15 minuter ( håll koll så att det inte bräns vid).
Ta ut och blanda 1 eller två gånger under rostningen. Du kan även tillsätta mer honung om du vill.
När du tagit ut detta ur ugnen låter du det svalna och häller sedan i så mycket russin som du vill ha.
Häll upp detta i någon burk som du har hemma.

Kommentarer
Postat av: Hanna
Gjorde också müsli för ett par veckor sedan och den vart också bränd.. typiskt.. Gången innan gjorde jag en liten sats som inte blev bränd och nu skulle jag göra en stor sats.. Bättre lycka nästa gång, till oss båda:)
Postat av: Elin
oj! haha lite bränd, sa ju att du skulle hålla koll! =) hihi
Trackback